Hur anställer vi?

WH Bolagen har idag strax över 100 anställda. Hos oss arbetar vi nära varandra och värdesätter gemenskap mellan våra avdelningar.

Personalen är vår viktigaste tillgång och vi letar alltid efter ny, driven personal som passar in i vår organisation. Ett av våra strategiska mål till 2020 är att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi är därför måna om att inte bara se på den operativa kunskapen du har, utan även den beteendemässiga. Beteendenormerna på WH Bolagen har all personal gemensamt tagit fram.

Våra värdeord engagemang, kompetens och gemenskap genomsyrar hela vår verksamhet. Genom att ta hänsyn till dessa under rekryteringen får vi personal som passar in i vår kultur och som vill arbeta med samma värderingar.

Genom vår beteendeprocess har vi byggt upp en inkluderande arbetsplats där vi anser att olikheter stärker oss. Jämställdhetsfrågan är viktig för oss men samtidigt en utmaning. Eftersom vi arbetar med att jämna ut könsfördelningen ser vi därför gärna kvinnliga sökanden till våra tjänster.

Låter detta intressant?

Kontakta: Amanda Jacobsson, HR, mail: Amanda.jacobsson@whbolagen.se