Starkt lag!

Vi på Wh-bolagen erbjuder våra anställda träning 1 gång i veckan för hela Koncernen på arbetstid. Vid dessa tillfällen tränar vi på SATS i Sisjön, där vi kör olika gruppträningspass som vi tillsammans med SATS valt ut och format efter våra medarbetares behov.

Just nu är vi ett järngäng på ca 20 personer som tränar aktivt varje vecka, men vi hoppas självklart på att detta kommer smitta av sig och att hela koncernen hänger på.  Träningen har fått effekt både i gemenskap och engagemang mellan våra medarbetare!

Såhär tycker några av våra medarbetare om träningen :

Linnea, målare: ”eftersom jag inte tränar så mycket själv på fritiden känns det skönt att bli erbjuden träningen under arbetstid, för att få igång kroppen ordentligt, då kroppen kan kännas stel efter en arbetsdag. Även gemenskapen och den goa stämningen i gruppen gör att man orkar mer och blir mer positivt inställd till att träna.” 

Louise, målare; ”träningarna är nästan bästa timmen på hela veckan.  Alla som är med är positiva och glada, hjälps åt och peppar varandra! Jag tycker det är bra att vi blir erbjudna träning på arbetstid då det skapar mer gemenskap som även smittar av sig ute på arbetsplatserna vilket gör att man känner sig mer bekväm och arbetsdagarna blir mycket roligare. Efter att vi har börjat med att träna har jag fått mersmak och även börjat träna privat!”